11 Eylül 2013 Çarşamba

İsveç Şurubu ile Diş Ağrısına Doğal Çözüm

isveç şurubu kullanımıİsveç Şurubu, Diş ağrısı, birçok insanı çileden çıkarabilir. Şiddetli diş ağrısı görmenize rağmen doktora gitmek istemiyor olabilirsiniz. Diş ağrısı anlık rahatlama için en iyi ilaçları ile ilgili birçok hikaye oluşmasına neden oldu . Örneğin: viski bir diş ağrısı için iyi olduğunu düşünüyorsanız , eski hikâye kulübü tarafından aldatıldığını oldum .
Basit gerçeği bir diş ağrısı için mutlak en iyi ilaçtırdiş hekimi ziyareti olduğunu.
Hemen diş hekimine alınamıyor ama , denemeye değer bazı denenmiş ve gerçek geçici diş ağrısı ilaçlar vardır :
1 . Bir boşluk temizleyin. Eğer dişlerde delik veya çukurlar bakarak bir boşluğu nokta olabilir . Yiyecek ya da diğer enkaz bir boşluğunda veya dişler, fırça ve çıkarmak için diş ipi arasında sıkışmış ise .
2 . Dab karanfil yağı . Bu eski bir hikâye gibi gelebilir , ama karanfil yağı aslında diş ağrısı ağrı için klasik bir çözümdür . Yavaşça ağrı alan üzerine bir karanfil yağı batırılmış pamuklu çubukla geçerlidir.
3 . Ilık su gargara . En iyi sonuç için her saat bir kez tuz ve gargara ekleyin. Bu basit iksiri diş ağrısı ağrı kolaylığı ve diş etlerinde şişme azaltmaya yardımcı olabilir .
4 . Antiseptik uygulayın. Benzokain içeren ve onay ADA damga övünme antiseptikler arayın. Ağrı alana uygulandığında , benzokain , geçici rahatlama sağlayabilir .


Over- the-counter ağrı kesiciler diş ağrısı çare go- için başka bir iyi. Ama unutmayın : Bu diş ağrısı ilaçları tüm geçici , kalıcı değildir , rahatlama getirmek . Bir diş ağrısı için profesyonel tedavi alabilirsiniz kadar gelgit bir şey bu geçici tonikler düşünün . İsveç Şurubu İçeriği 
Vücut fazla dikkat : En İyi Diş ağrısı ilaçları seçimi
Bazen acı bilmek ve neden diş ağrısı ilaçları arasında karar vermenize yardımcı olur . Biz zaten kayıp kron ve dolgular için karanfil diş ağrısı ilaçyağ bahsetti. CUCDM diş ağrısı ağrı kesici için bu önerir nedeni nedeniyle anti-inflamatuar ve anti-bakteriyel etkileri olduğunu.
Ancak , diş ağrısı kaynaklanan çene rahatsızlık değil, yerelleştirilmiş bir kesici daha , diş ağrısı için daha genel ağrı kesici ilaçlar gerekebilir . Eğer diş randevu aslında hastalıkların yerine maske belirtileri tedavi bu yaptığınızda , diş ağrısı ilaçları durumunuza en iyi hangi bir profesyonel görüş isteyin.

0 yorum:

Yorum Gönder