21 Mart 2012 Çarşamba

Kilo verirken nerde hata yaparız ?

            Fazla kiloları olan ve bunları vermek isteyen herkes nedense hep yanlış yolları seçmektedir. Çünkü bu seçimler onlar için daha kolay görünmektedir ya da kulağa mantıklı gelmektedir . Kilo verirken kendinizi gün boyu aç bırakmak , sadece tek öğünle beslenmek , sadece sıvı besin tüketmek , ekmek yemeyi kesmek gibi seçimlerle kilo vermek sizce ne kadar sağlıklı ? Kilo vermeyi sadece fiziksel açıdan istiyorsanız ve sağlığınız umrunuzda değilse bunu gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

        Önemli olan kilo verirken aynı zamanda sağlıklı kalmaktır . Fazla kilolar bir sağlık sorunudur ve sizin bu sağlık sorununu düzeltmek için daha doğal yollar tercih etmeniz gerekmektedir . Sürekli aç kalarak kilo verdiğinizde beyin mideye yağ depolama emri verecektir çünkü mide sürekli boştur  ve  böylece yediğiniz en ufak lokma midede direk yağ olarak algılanacaktır .

       Diyet yapamıyorsanız , spor yapamıyorsanız kendinizi zorlamanıza hiç gerek yok Lida zayıflama hapı sayesinde kilo vermek artık herkes için en basit hale indirildi . Lida zayıflama hapı kullandığınız halde oturduğunuz yerden kilo vermek mümkün olacaktır . Kilo vermekte kararlıysanız doğru seçim Lida

0 yorum:

Yorum Gönder